Diensten

CENTURY 21 is reeds meer dan 15 jaar actief in de Rupelstreek! We zijn er dan ook trots op deze uitgebreide ervaring en jarenlange expertise te kunnen delen met onze klanten!

CENTURY 21 is in 1972 ontstaan in Californië onder leiding van Art Bartlett en Marsh Fisher. Makelaars uit heel de Verenigde Staten verenigden zich met als doel de competitiviteit van de zelfstandige vastgoedmakelaar te verhogen en de consument een professionele kwaliteitsservice te bieden. 

De organisatie is intussen uitgegroeid tot de meest erkende en geraadpleegde vastgoedorganisatie in de Verenigde Staten. 98% van de inwoners kent CENTURY 21, en een grote meerderheid kiest ook effectief voor CENTURY 21 bij hun vastgoedtransacties. 
Vandaag is CENTURY 21 de grootste vastgoedorganisatie ter wereld met meer dan 8 500 kantoren in meer dan 64 landen. Ook in België is CENTURY 21 de N°1! De organisatie is actief sinds 1995 en beschikt intussen over meer dan 160 kantoren in het hele land. 
In oktober 1987 sloten de eerste Franse kantoren zich aan bij CENTURY 21. Sindsdien breidde de organisatie snel uit en telt ze meer dan 900 kantoren. Door de effectieve publiciteitsacties en de kwaliteit van de CENTURY 21 dienstverlening is de organisatie ook in Frankrijk uitgegroeid tot de meest gerenommeerde vastgoedmaatschappij. 
Het CENTURY 21 succes schuilt in de decentralisatie van de organisatie, waarbij de autonomie van elk kantoor gerespecteerd wordt. Elke CENTURY 21 franchisenemer, in elk land, is juridisch en financieel onafhankelijk.
Over heel de wereld verenigt het CENTURY 21® Systeem makelaars die naast hun marktaandeel ook hun imago en de kwaliteit van hun diensten willen verhogen. Zij worden erkend om hun professionalisme, maar ook om hun vriendelijkheid en betrokkenheid met hun klanten. 

Onze filosofie: aan de Belgische consument, die een vastgoedtransactie onderneemt, de veiligheid bieden van een groot merk en met de cliënt een vriendelijke en hechte vertrouwensrelatie opbouwen. Deze filosofie werd ook schriftelijk en officieel vastgelegd in de CENTURY 21 Visieverklaring:

Het CENTURY 21® Systeem zal, in al zijn activiteiten, niet alleen de nadruk leggen op professionalisme, maar ook toegewijd zijn aan eerlijkheid, integriteit en bereidwilligheid tegenover elke klant die we het voorrecht hebben te mogen dienen. Deze klantgerichtheid zal ontwikkeld, geïntegreerd en verlangd worden op elk niveau van ons systeem en geen afwijking van dit hoge ideaal zal aanvaard worden. Onze klanten hebben recht op de beste dienstverlening ooit door een vastgoedorganisatie aangeboden. Daar kunnen ze dan ook op rekenen.

U Wenst uw eigendom te verkopen? U wenst een gratis schatting? 

Dan bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres!

Ons geheim schuilt niet enkel en alleen in doelgerichte publiciteit op de verschillende vastgoedsites en in de regionale pers, want dit kan u tenslotte evengoed zelf! 
Ons geheim schuilt in onze persoonlijke en doelgerichte aanpak, in onze vriendelijke service en overweldigend enthousiasme! 

Zowel koper als verkoper worden van het begin tot het einde door onze medewerkers ondersteund met maar 1 doel: uw vastgoedtransactie tot een goed einde te brengen! 

Als lid van de grootste vastgoedorganistatie ter wereld komen wij dagelijks in contact met tientallen kandidaat-kopers en hebben wij een aanbod van meer dan 5000 eigendommen! Profiteer vandaag nog van de kracht van een écht netwerk, een netwerk die er voor zal zorgen dat uw woning op een zo snel mogelijke tijd aan de maximale marktwaarde zal worden verkocht! 

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom op het nummer03/369.69.21 en vraag naar David

Kopen

Huis op het oog

Wie zoekt, die vindt … de woning van zijn dromen. Toch als u zoekt via CENTURY 21. Onze vastgoedspecialisten tonen u graag de weg, in binnen- en buitenland. Spring eens binnen in één van onze kantoren. Of maak een afspraak met uw makelaar. Hij gidst u veilig naar uw nieuwe huis, appartement of bouwgrond.

Eigen woning, eigen baas

Niet toevallig heeft meer dan 50 procent van de Nederlanders en zelfs 75 procent van de Belgen een eigen woning. Het blijft een prima investering in de toekomst van uw gezin. Bovendien doet en laat u wat u wilt, in uw eigen veilige thuishaven. Is de lening afbetaald? Dan hebt u de keuze. U blijft wonen zonder kosten. U verhuurt uw woning en geniet van een maandelijks extra inkomen. Of u verkoopt ze zodat u weer over uw kapitaal beschikt.

 

Verkopen

Eenmaal andermaal ... verkocht

Wilt u uw woning snel en gemakkelijk verkopen? Doe dan een beroep op een ervaren vastgoedspecialist, zoals CENTURY 21. Onze medewerkers kennen de marktprijzen en de omgeving van uw woning. Ze helpen u bij elke stap met raad en daad, en houden rekening met al uw wensen. Resultaat? In geen tijd is uw huis verkocht. Zonder stress.

Goede voorbereiding

Zitten uw verkoopplannen nog in een heel vroeg stadium? Ook dan is het nuttig om met uw CENTURY 21-vastgoedspecialist van gedachten te wisselen. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Huren

Vrij en onafhankelijk

Huren heeft onmiskenbare voordelen, vooral als u regelmatig van woning verandert. Er zijn weinig of geen complicaties. En u betaalt geen onderhoudskosten: die zijn voor de eigenaar. Onze vastgoedspecialisten tonen u graag de weg naar uw nieuwe huurhuis of -appartement, in binnen- en buitenland. Spring eens binnen in één van onze kantoren. Of maak een afspraak met uw CENTURY 21-vastgoedconsulent.

 

Verhuren

Op de koop toe

Wilt u uw huis, appartement of handelspand snel en gemakkelijk verhuren? Doe dan een beroep op een ervaren vastgoedspecialist, zoals CENTURY 21.
Onze medewerkers kennen de verhuurmarkt goed. Ze helpen u bij elke stap met raad en daad, en bepalen samen met u een realistische marktprijs. Resultaat? In geen tijd is uw huis verhuurd, en laat u uw investering optimaal renderen.

Vrijblijvende waardebepaling

Zitten uw verhuurplannen nog in een heel vroeg stadium? Ook dan is het nuttig om met uw CENTURY 21-vastgoedadviseur van gedachten te wisselen. Wij maken gratis en vrijblijvend een realistische analyse en evaluatie van de mogelijkheden voor uw eigendom.